Hello

By   December 10, 2017

„….A természet bölcsességét szeretnénk tanulni, a többi csak remény,
Alázattal járni az utat a hit végtelen színterén…”

A Hárskúti Megújuló Energia Központ Kft. 2003. januárjában alakult azzal a céllal, hogy létrehozzon egy a megújuló energiaforrások felhasználásán alapuló, mind környezeti, mind gazdasági értelembe véve fenntartható módon üzemelő bemutató parkot, ahol az emberek testközelben tekinthetik meg a különböző környezetbarát technológiákat és gazdálkodási folyamatokat, ötletet és ihletet merítve belőlük saját életmódjuk megreformálásához.

Bemutatóparkunk első látogatható épülete a hárskúti Ökoház, ahol családi ház léptékű megújuló energia rendszereket tekinthet meg működés közben. Ha Ön is szeretné megismerni a napkollektor, napelem, szélgenerátor, biomassza tüzelésű kazán szerepét, kíváncsi tapasztalatainkra, jelentkezzen be hozzánk. Kollégánk elmagyarázza az egyes berendezések funkcióját, működését, ismerteti eddigi tapasztalatainkat, amelyek megkönnyíthetik döntését, ha saját házának környezet- és energiatudatos megtervezése, illetve átalakítása mellett határozza el magát.

Látogatása során megtekintheti bio-kecskenyájunkat, megkóstolhatja az általunk készített, különböző ízesítésű kecskesajtokat, illetve egyéb házi és bio termékeinket, valamint megtekintheti erdészeti faaprításunk menetét. Ha a bemutatóházban látottak felkeltették érdeklődését, akkor a nálunk megvásárolható szakkönyvekből tovább mélyítheti ismereteit.

Kisebb-nagyobb csoportok látogatására is lehetőség van. Kérjük minden esetben előre jelentkezzen be kollégáinknál!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!